• Daniel Lewensztain

Openingsfeest bij Blokker aan Binnenweg

HEEMSTEDE Blokker opent vrijdag 12 oktober de geheel vernieuwde winkel aan de Binnenweg 161 en heeft er honderden nieuwe artikelen bijgekregen. Zo kunnen klanten vanaf vrijdag bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, een compleet nieuw baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel en vele openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, elektrische tandenborstels en nog veel meer typische Blokker producten.

De nieuwe winkel is slimmer ingedeeld en krijgt een warmere sfeer door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met continu wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de honderd Europakkers, met wekelijks een wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Elektra komt naast de kassa te staan, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan. En speelgoed en baby krijgen ieder hun eigen 'wereld'.


Bedrijfsleidster Vera Neuren laat weten dat de opening van de geheel vernieuwde winkel gevierd wordt: ,,Komende vrijdag 12 oktober kunnen klanten weer in hun vertrouwde winkel terecht en verrassen we hen met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we 'Kraak de Kluis' waarbij iedereen kans kan maken op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is".