• De prijswinnaars van het Sport 2000 HBC Open tennistoernooi 2019

  Ellen Toledo
 • Ruud Verhoeven en Chantal Verzijlberg

  Ellen Toledo
 • Felicitaties op de tennisbaan

  Ellen Toledo
 • De toernooicommissie met Fabienne van der Tas (r)

  Ellen Toledo
 • Kok Nanco achter de BBQ

  Ellen Toledo
 • Ruud Verhoeven en Chantal Verzijlberg ontvingen de eerste prijs in de categorie GD3.

  Ellen Toledo
 • Van rechts naar links de winnaars van de eerste en tweede prijs GD3

  Ellen Toledo
 • Talinde Evers, winnares DE6 en GD6

  Ellen Toledo

HBC Open beleeft topweek

HEEMSTEDE Van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 11 augustus werd bij tennisvereniging HBC het Sport 2000 HBC Open tennistoernooi gehouden. Het Sport 2000 toernooi dankt zijn naam aan hoofdsponsor Sport 2000 uit Heemstede en wordt mede mogelijk gemaakt door meerdere baansponsoren.

Tijdens het toernooi werden meer dan driehonderd wedstrijden gespeeld in speelsterktes van 4 t/m 9 en leeftijdscategorieën 16+ en 35+, in enkel-, dubbel en mixpartijen. Voor het eerst was er ook een categorie GD3, de hoogste categorie waarin gespeeld werd. Er deden totaal 302 deelnemers aan het toernooi mee. Zondag 11 augustus was de finaledag en werden er vanaf 10.00 uur 27 spannende finalewedstrijden gespeeld, waaronder het 'Koningsnummer' GD3.

Aansluitend aan de finales volgde de prijsuitreiking door Hans Fonkert (voorzitter TV HBC) en Fabienne van der Tas (toernooicommissie). Er werden totaal 44 prijzen uitgereikt, het duo Ruud Verhoeven en Chantal Verzijlberg ontving de eerste prijs in de categorie GD3. Chantal: "Het was een leuk toernooi, we hebben vooral plezier gemaakt en als je plezier maakt kom je een heel eind zeggen wij altijd". Na de prijsuitreiking was er een loterij met leuke prijzen. Tijdens het toernooi zorgde kok Nanco als vanouds weer voor de lekkerste saté of spare-ribs van de barbecue. Fabienne: "We hebben een heerlijk toernooi gehad. Het is elke dag droog gebleven en daar zijn we heel blij om. Vrijdag hadden we een gezellige feestavond. De harde wind van zaterdag was wel vervelend, maar vandaag hebben we een lekker zonnetje en een beetje wind. Een mooiere finaledag hadden we niet kunnen wensen".