• Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Peuterbieb in bibliotheek Heemstede

HEEMSTEDE Alle peuters verzamelen: de Peuterbieb komt in de laatste week van de zomervakantie naar de Bibliotheek Heemstede (Julianaplein 1). Vrijdag 23 augustus zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Heemstede om te komen luisteren, spelen en dansen. De toegang is gratis. De Peuterbieb begint om half elf en duurt tot kwart over 11.

Tijdens de Peuterbieb gaan ze er echt een feestje van maken. "Er wordt een prachtig verhaal voorgelezen en daar hoort natuurlijk een kleine verrassing bij. Een spelletje bijvoorbeeld, of misschien mag jij wel meehelpen tijdens het verhaaltje", aldus de bibliotheek.

Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek gaan maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.  

Kijk voor meer informatie op bibliotheekzuidkennemerland.nl.