• NMCX

Spreekuur voor energiebesparende maatregelen in Zandvoort

ZANDVOORT Op het gemeentehuis van Zandvoort is er donderdag 17 oktober weer een energiespreekuur. De eerste tien bezoekers ontvangen een energiezuinige LED-lamp, als zij langs komen bij de adviseur van het Duurzaam BouwLoket voor advies.

"Met energiezuinige verlichting bespaart u bovendien flink om uw energiekosten. Veel energiebesparende maatregelen leveren direct winst in uw portemonnee op. Meer weten? Elke tweede donderdag van de maand kunnen Zandvoorters op het gemeentehuis terecht voor vragen over energiebesparende maatregelen, subsidies en het zelf opwekken van energie", aldus Robert Atkins, projectleider Duurzaamheid Zandvoort. De adviseur van het Duurzaam Bouwloket is aanwezig tussen 17.00 tot 20.00 uur. Een persoonlijke afspraak maken kan ook: bel of mail met het Duurzaam Bouwloket via 072 – 743 39 56 of info@duurzaambouwloket.nl.

DUURZAAM BOUWLOKET Op de website duurzaambouwloket.nl is  meer informatie te vinden over energiebesparende maatregelen, een stappenplan naar een aardgasvrije woning, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.

Het Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijke en deskundige organisaties die bewoners adviseert over energiebesparende maatregelen. Het Duurzaam Bouwloket wordt ondersteund door alle gemeenten in de regio en door de provincie Noord-Holland. De organisatie werkt voor meer dan 100 gemeenten.