• Zonen Rembrandt en Berend en de neefjes Huib en Willem nemen een duik in de zee om af te koelen op deze foto van Willem Vrolijk.

  Willem Vrolijk
 • Op het strand in onze provincie is het goed toeven, aldus Klaas de Vries. Geen overvolle bedoening maar gezelligheid en relatieve rust. Er spoelt ook van alles aan, vooral schelpen en Krabben.

  Klaas de Vries
 • Cor Boers maakte deze foto van een onbekende kunstenaar die aan het Spaare aan het schilderen is.

  Cor Boers
 • Deze foto van Emea van den Bos is gemaakt tijdens haar zomer stage in San Diego bij de secret swings of La Jolla.

  Emea van den Bos
 • Erik van Wier stuurde deze foto met uitzicht over de rivier de Vienne bij het Plaatsje Troques in de zuidelijke Loire (F).

  Erik van Wier

Stem voor de mooiste zomerfoto

ZOMER Na wekenlang ingezonden foto's bekijken, is nu het moment aangekomen om de mooiste zomerfoto te kiezen. De redactie bedankt sowieso alle inzenders die de moeite hebben genomen om de foto op de site te plaatsen. De foto's op deze pagina zijn door technische redenen soms niet helemaal zichtbaar; op heemsteedsecourant.nl staat de volledige foto.

LASTIG Er kwamen heel wat foto's binnen.Dat waren foto's uit het buitenland, foto's van evenementen in Nederland, maar vooral foto's van Heemstede en omstreken. De redactie had er een zware taak aan om een keuze te maken, maar heeft vijf foto's geselecteerd die kans maken op de hoofdprijs.

STEMMEN De winnaar wordt bepaald door de lezers. Klik HIER, daar staan de vijf foto's van deze pagina klaar. Stemmen is eenvoudig. Dat kan een week en dan wordt de winnaar bekend gemaakt.