• Ellen Toledo

Pietenpakhuis in centrum

HEEMSTEDE Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdag 18 nvember weer in Heemstede aangekomen. Net als voorgaande jaren is er dit jaar ook weer een Pietenpakhuis op de Binnenweg voor alle jonge kinderen van Heemstede (en omgeving) om te dansen en te feesten. De Pieten van Sinterklaas zijn meteen na aankomst druk aan het werk gegaan met inkopen doen in Heemstede, want er zijn al heel veel kinderen die een verlanglijstje in hun schoen hebben gedaan. In het Pietenpakhuis aan de Binnenweg 88 (naast Nelson schoenen) worden alle cadeaus opgeslagen. De Sint en zijn Pieten komen dit jaar het Pietenpakhuis maar liefst twee keer persoonlijk bezoeken: op zaterdag 25 november én op zaterdag 2 december tussen 11.00 en 16.00 uur.

Alle jonge kinderen van Heemstede en omgeving zijn van harte welkom om binnen te lopen en Sinterklaas en de Pieten te ontmoeten. Voor de kinderen zijn er volop leuke activiteiten te doen. Ze kunnen er kleuren, knippen en plakken, allerlei spelletjes doen en dansen met de Pieten. En de ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart een poosje bij Sinterklaas en zijn Pieten achterlaten om even te winkelen en nog wat Sinterklaas inkopen te doen. De Sint vindt het natuurlijk heel erg leuk als de kinderen ook iets speciaals voor hem zouden doen, dus hij hoopt erop dat er veel mooie Sinterklaasliedjes voor hem gezongen zullen worden en dat hij leuke tekeningen van de kinderen zal krijgen. Misschien wel een tekening van zijn paard Amerigo! De Sint verheugt zich er heel erg op en laat zich graag verrassen! Ook is er gelegenheid om foto's te maken met Sint en de Pieten.

Dus kom allemaal naar het Pietenpakhuis op zaterdag 25 november en/of zaterdag 2 december tussen 11.00 en 16.00 uur aan de Binnenweg 88 (naast Nelson schoenen). De Sint rekent op een gezellige drukte en heel veel kinderen!

Het Pietenpakhuis is een initiatief van de Winkeliersverening Winkelcentrum Heemstede. Voor meer informatie, kijk op www.wch.nl