• Archief

Trefpunt-café over Zebra zorgboerderij

VOGELENZANG Jacqueline Nijssen, directeur van zorgboerderij stichting zebrazorg in Vogelenzang, komt vrijdag 2 november naar het Trefpunt-café om te spreken over kleinschalige zorg in de buurt onder het motto 'werken, leren, spelen en beleven op een unieke locatie midden in de natuur'.

Aan de rand van Vogelenzang beheert Stichting Zebra-Zorg een prachtig gelegen boerderij. Kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende ondersteuningsvragen zijn 1-6 dagen per week welkom om deel te nemen en bij te dragen aan een gevarieerd boerderijprogramma. Een hecht team van beroepskrachten, vrijwilligers en stagiaires zet zich met veel plezier in voor een groen en gastvrij klimaat waarin gemeenschapszin, veiligheid en respect voor ieders eigenheid vanzelfsprekend zijn.

ZEBRA-ZORG Bij Zebra-Zorg worden kinderen, jongeren en volwassenen met een zorgvraag in contact gebracht met de natuur. In de professionele begeleiding, coaching en trainingen leveren therapiedieren steeds vaker hun eenvoudige, woordeloze en oordeelloze bijdrage en die is goud waard.

Trefpunt café: Akonietenplein 2. Bennebroek. De voordracht begint om 20.30 uur. Toegang vrij.