• Eigen Foto

Vertoning van veelbesproken film Mindful Choice in De Luifel

HEEMSTEDE In De Luifel (Herenweg 96) wordt donderdag 18 april vanaf 20.00 uur de veelbesproken documentaire 'A mindful choice' vertoond. Vanaf de eerste vertoning in 2017 brengt de documentaire veel teweeg. De film raakt het publiek in het hart. In deze tijd van angst en tweedeling in de maatschappij is duidelijk behoefte aan een ander geluid. En dat laat deze documentaire horen. 'A Mindful Choice' toont hoe mensen de bewuste keuze maken om innerlijk rust te ervaren, ondanks hun vaak roerige omstandigheden. Dit roept op tot levendige gesprekken na afloop: is vrede een keuze die begint bij jezelf? Oogstrelende camerabeelden worden gecombineerd met portretten van mensen die het publiek raken.
Greg Hopkinson en Sally Lewis, twee Ishaya monniken uit Nieuw Zeeland, reisden voor de documentaire de wereld rond. Ze spraken verschillende mensen, balletdansers en schrijvers, zakenmensen, een kankerpatiënt, weeskinderen en zwaarbeveiligde gevangenen; hun verhalen laten zien dat innerlijke vrede niet zweverig is, maar juist een eenvoudige realiteit. De entree bedraagt 10 euro en reserveren kan via 023-5483828.

Via de volgende link vindt u de trailer van de film: https://www.youtube.com/watch?v=II15I6bYkLQ&t=2s
Meer informatie vindt u op de website: www.choicethefilm.com of op www.thebrightpath.com.
De filmmakers zijn Ishaya's uit Nieuw Zeeland: moderne en niet-religieuze monniken met een eeuwenlange traditie in mensen helpen om innerlijke rust te ervaren. De filmduur is 73 min. En de entree is € 10,-.
De documentaire met inleiding is in de grote zaal van de Luifel op donderdag 18 april om 20.00 uur.
Reserveren kan hier of telefonisch van ma t/m do tussen 9-16 uur en op vrij tussen 9-13 uur: tel.: