• Frans Witteman

Win gratis kaarten voor Mysteryland

VIJFHUIZEN Ook dit jaar houdt Mysteryland in samenwerking met deze krant een lezersactie. De organisatie van het langstlopende dancefestival ter wereld stelt voor zaterdag 25 augustus vier tickets voor twee personen beschikbaar.  

Mysteryland wordt dit jaar gehouden op zaterdag 25 en zondag 26 augustus en opnieuw in het voormalig Floriadepark bij Vijfhuizen. De wereld van Mysteryland ligt tussen glooiende grasvelden, bossen en meren. In recreatiegebied Plesmanhoek wordt ook dit jaar voor de feestgangers een camping ingericht. Deze grenst aan het festivalterrein en is open van vrijdag 24 tot en met maandag 27 augustus. De openingsceremonie op de camping begint vrijdag om 14 uur.

Een indrukwekkende line-up van honderden artiesten laat zich op 17 podia zien en horen. Op 25 augustus om 11 uur verricht op de Main Stage Justin Mylo de aftrap. Op podium Q-Dance doet Pavo dat. De tweede festivaldag opent The Him om 12 uur op de Main Stage. Op Q-Dance is dat Geck-O. Er worden meer dan honderdduizend feestbeesten verwacht. Ze zijn afkomstig uit ruim honderd landen. Mysteryland is er trots op dat het is uitgeroepen tot een van de duurzaamste festivals ter wereld. Al het plastic wordt gerecycled en zowel op de camping als op het festivalterrein staan waterbarren waar de feestvierders helemaal gratis zoveel verfrissend water kunnen halen als ze willen.

Maandenlang al is de zaterdag volledig uitverkocht. Desondanks stelt Mysteryland acht liefhebbers in de gelegenheid het feest mee te vieren. Wie kans wil maken op een ticket dient het juiste antwoord te geven op de onderstaande vragen.

- Hoeveel artiesten treden er op tijdens Mysteryland 2018?

- Wat is de lengte van de zipline die Mysteryland dit jaar bouwt in samenwerking met Holland Casino?

- Hoeveel foodpartijen serveren heerlijk eten op Mysteryland?

- Wie sluit de Main Stage af op zaterdag 25 augustus?

- Vanaf wanneer mogen bezoekers inchecken op de camping?

Antwoorden kunnen onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer tot en met woensdag 15 augustus worden gestuurd naar hcredactie@bdu.nl. De tickets worden verloot onder degenen die alle vragen correct beantwoord hebben.