Elektrische jaloezieën op maat

28-08-2019, 13:46 |Van onze partner

Houten jaloezieën passen perfect in elk type interieur. Het maakt niet uit of u een strakke en moderne, een Scandinavisch of juist een landelijke inrichting heeft. Hout is een heel sterk, natuurlijk materiaal dat bijzonder duurzaam is en veel sfeer in huis brengt. In de zomer zorgen de jaloezieën voor prettig gefilterd licht en gedurende het hele jaar zijn ze isolerend voor wat betreft warmte en geluid. Zo bespaar je op den duur redelijk wat energie. Houten jaloezieën worden exact op maat gemaakt voor ramen vanaf 40 centimeter breed tot maximaal 272 centimeter. Heeft u meer ruimte nodig? Dan kunt u ook meerdere jaloezieën naast elkaar ophangen. Wist u dat er tegenwoordig ook elektrische jaloezieen verkrijgbaar zijn?
 

Houten jaloezieën op maat
De houten jaloezieën worden op maat voor u gemaakt. U kunt zelf inmeten welke breedte en hoogte u nodig heeft. Zo weet u zeker dat uw raamdecoratie perfect in uw ramen gaan passen. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in meer dan 15 prachtige kleuren. Het is voor elektrische jaloezieen niet mogelijk om voor een ladderband te kiezen.  U kunt wel ook een kleur kiezen voor de ladderkoord. Kunt u nog geen keuze maken qua kleur en wilt u de kleuren eerst in het echt bekijken? Dat is mogelijk! U kunt namelijk kleurstalen bestellen. Zo kunt u thuis rustig bekijken welke kleur het beste bij uw woning past. Voor de kleurstalen vragen wij een kleine vergoeding. Bij de kleurstalen zit een kortingscode, zodat u deze kosten weer terugkrijgt wanneer u de jaloezieën besteld. De jaloezieën hebben lamellen die 50 mm breed zijn. 
 

Elektrische jaloezieen
De elektrische jaloezieen worden voorzien van een elektrische motor, waardoor deze elektrisch te bedienen zijn. Zo kunt u de jaloezieën eenvoudig helemaal om hoog doen, maar ook kantelen. U hoeft dan niet meer zelf aan het koord te trekken, om de jaloezieën te bedienen. Er zitten veel voordelen aan elektrische jaloezieën. Niet alleen is het zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk om de jaloezieën te bedienen. U kunt zo ook meerdere jaloezieën tegelijkertijd bedienen. Dat is perfect wanneer u meerdere jaloezieën naast elkaar heeft hangen, omdat het raampartij groter is dan 272 centimeter. Ook wanneer u meerdere jaloezieën heeft hangen in één kamer, is het erg handig om niet bij ieder raam de jaloezieën afzonderlijk open te doen. U kunt eenvoudig direct inspelen op de stand van de zon en 's avonds met een druk op de knop de jaloezieën dichtdraaien. 
 

Het bedienen van elektrische jaloezieen
Er zijn twee manieren om elektrische jaloezieen te bedienen. Ten eerste kunt u de jaloezieën bedienen via een afstandsbediening of via draaischakelaar. De draaischakelaar kunt u dichtbij de jaloezie op de muur bevestigen. Zo heeft u de bediening altijd bij de hand. Ten tweede kunt u kiezen voor de bediening via een afstandsbediening, kunt u een favoriete middenpositie aanmerken. Met een druk op de knop gaan de jaloezieën in deze positie. Met een Tahoma box kunt u de jaloezieën ook met uw mobiele telefoon bedienen. Wanneer u meerdere Somfy motoren heeft, voor bijvoorbeeld zonneschermen, kunt u deze
tegelijkertijd met de app gebruiken. Heeft u een Google Home thuis staan? Dan kunt u de Tahoma box ook aansluiten op de Google Home. U kunt dan zelfs via spraak uw elektrische jaloezieen bedienen.

Het gemak van elektrische jaloezieen
Jaloezieën met een elektrische motor bieden meerdere voordelen. Zo hebben we het al eerder gehad over het gebruiksgemak. De elektrische jaloezieen hebben ook nog een ander groot voordeel. Je ziet dat vooral mensen met jaloezieën van groot formaat kiezen voor een elektrische besturing. Dat heeft voornamelijk met het gewicht te maken. Grote jaloezieën kunnen namelijk erg zwaar zijn om met de hand te bedienen. Wanneer u kiest voor elektrische jaloezieen hoeft u niet meer aan het koord te trekken, waardoor u geen last heeft van de zware lamellen. Zo kan iedereen de jaloezieën eenvoudig bedienen, dus ook ideaal voor ouderen.
 

Bestel nu de elektrische jaloezieën
Bent u overtuigd van het gemak van de elektrische jaloezieen? Bestel dan nu eenvoudig online de houten jaloezieën met elektrische motor. U zult zien dat ook online houten jaloezieën voor u op maat gemaakt worden. Zorg ervoor dat u de maten goed opmeet. Zo bent u verzekerd van perfecte houten jaloezieën.