• Archief

Dagje sporten bij RCH tijdens staking

HEEMSTEDE De basisscholen gaan vrijdag 15 maart dicht om te staken, maar sportvereniging RCH staakt deze dag zeker niet. Sterker nog, heel wat mensen bij de vereniging zijn deze dag in touw om een sportieve dag aan te bieden voor alle leerlingen uit Heemstede en omgeving die deze dag sportief bezig willen zijn. 

Tijdens de staking vorig jaar heeft RCH een geslaagde voetbaldag georganiseerd. Vanwege het grote enthousiasme onder zowel de kinderen, ouders als schoolbesturen heeft RCH besloten ook bij deze staking een mooi voetbalprogramma in elkaar te draaien voor de jeugd. Iedereen is welkom: leden en niet-leden, meiden en jongens, voetballers en niet-voetballers. Tussen 8.30 en 16.30 wordt een afwisselend sportief programma neergezet. Alle basisschoolkinderen van groep 3 tot en met groep 8 zijn welkom. In voetbaltermen: van de Onder 7 tot en met de O12 teams.

De kosten bedragen 45 euro, inclusief drinken, lunch, tussendoortjes en natuurlijk een leuke dag vol voetbal. Betaling bij voorkeur vrijdagochtend bij ontvangst (gepast en contant svp). Aanmelden kan tot woensdag 13 maart via jeugdcommissie@rch-voetbal.nl. Vermeld in de mail de naam en leeftijd van het kind en als deze al op voetbal zit, de club en het team. Er wordt 15 maart om 8.30 uur verzameld in het clubhuis van hockeyclub Alliance aan de Sportparklaan 8.