• Eigen foto
  • Eigen Foto

Sporten in de voorjaarsvakantie

HAARLEM Over twee weken begint de voorjaarsvakantie. Als het aan SportSupport ligt, wordt dat voor veel kinderen een sportieve vakantie. Van zaterdag 24 februari tot en met zondag 4 maart kunnen kinderen in de Haarlemse regio meedoen met diverse sportieve activiteiten. In Haarlem, Heemstede en Velsen kunnen kinderen weer lekker spelen en bewegen tijdens een van de leuke sportInstuiven.

In Haarlem-Noord, Heemstede en Velsen staan diverse sportverenigingen te trappelen om er een topdag van te maken. In Schalkwijk wordt de sporthal voor een dag omgebouwd tot een groot mega gymfestijn. Dinsdag 27 februari is er van 10.00 tot 15.00 uur een sportinstuif in de Ruud van der Geesthal, aan de Piet Voskuilenstraat 1 voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool. Deelname kost 4,50 euro. In Heemstede is dezelfde dag een sportinstuif in SportPlaza Groenendaal, aan de Sportparklaan 16 voor kinderen uit de groepen 4 tot en met 8. Hier kost deelname 5,50 euro. Inschrijven voor deze sportdagen kan via jeugdsportpas.nl.

In Schalkwijk wordt woensdag 28 februari van 13.00 tot 16.00 uur een megasportfestijn gehouden in de Spaarnehal (Fie Carelseplein 1) voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8. Voor deze actviteit wordt geen bijdrage gevraagd. De sportieve week wordt donderdag 1 maart afgesloten in Velserbroek in sporthal het Polderhuis (Vestingplein 58). Hier kan van 10.00 tot 12.00 uur gesport worden door kinderen uit de groepen 1 tot en met 3 en van 13.00 tot 15.30 uur door kinderen uit de groepen 4 tot en met 8. Deelname kost 2 euro, inclusief fruit en fruitwater en inschrijven kan via jeugdsportpasvelsen.nl.

Meer informatie is te vinden op sportsupport.nl