• Eigen Foto

Goede start voor VEW

HEEMSTEDE Bij voetbalvereniging VEW stonden zaterdag 17 en 24 augustus de eerste jeugdtrainingen op het programma. Technisch Jeugd coördinator Arnold Mettes en zijn staf hadden voor iedere leeftijdscategorie een fantastische training voorbereid. Alhoewel het weer niet helemaal meewerkte was de opkomst een groot succes. Naast de bestaande VEW-leden konden er vijftien enthousiaste nieuwe voetbaltalenten verwelkomd worden. Vooral de minigroep van 4 tot 6-jarigen was geweldig. Het spelplezier was van de gezichten af te lezen. Dat de kinderen genoten hadden was na de training meteen duidelijk. "Papa, gaan we morgen weer, hoorde ik er eentje zeggen. Dat is toch waar je het voor doet", aldus Arnold Mettes.

Dat de eerste training een schot in de roos was bleek zaterdag 24 augustus. Onder een stralende zon was opkomst nog groter dan de week ervoor. "Het enthousiasme bij de 4- tot 6-jarigen is zo groot dat we besloten hebben het hele seizoen met deze groep te blijven trainen", aldus Mettes. "Alle kinderen van 4 tot 6 jaar die op spelende wijs willen leren voetballen zijn elke zaterdag ochtend om 10.00 uur welkom".

Zaterdag 31 augustus worden de eerste wedstrijden gespeeld: 

* Hoofddorp s.v. – V.E.W. JO11: 8.30 uur
* Hoofddorp s.v. – V.E.W. JO10: 9.45 uur
* V.E.W. JO9 – Overbos sv: 10.30 uur
* V.E.W. JO8 – DIO sv: 9.30 uur
De mini pupillen trainen vanaf 10.00 uur

Wie het leuk vindt om mee te voetballen, kan vrijblijvend langskomen. Alle kinderen van 7 tot en met 11 kunnen bij V.E.W. direct in competitieverband spelen. Tenues worden door de club beschikbaar gesteld en het eerste jaar berekent de club geen contributie. Voor meer informatie: jeugdvoorzitter Michiel van Rooijen, jeugdvoorzitter@vewheemstede.nl