• De jeugd van VEW staat te popelen om weer van start te gaan.

    Eigen Foto

Jeugdafdeling VEW zit in de lift

HEEMSTEDE Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en de jeugdafdeling van voetbalvereniging VEW ziet dat seizoen vol vertrouwen tegemoet. "We zitten in de lift", aldus jeugdvoorzitter Michiel van Rooijen. "Voor aankomend seizoen hebben we weer een extra team kunnen inschrijven. We beginnen het seizoen met een JO-08, JO-09, JO-10 en JO-11 en de groei zit er nog altijd in".

Ook op organisatorisch vlak heeft Van Rooijen goed nieuws. "We hebben voor aankomend seizoen onze trainersstaf aan kunnen vullen met Technisch Jeugd coördinator Arnold Mettes. Hij is oud-jeugdspeler van Ajax en jeugdtrainer van KHFC. Arnold zal ondersteund worden door meerdere, pedagogisch onderlegde veldtrainers. Ook het jeugdbestuur hebben we kunnen versterken, een fantastische prestatie".

Naast de jeugdteams die in de competitie gaan spelen, start VEW een trainingsgroep op zaterdagochtend speciaal voor kinderen van 4 tot 6 jaar. "Onder vakkundige leiding willen we deze kinderen spelenderwijs leren voetballen, maar ook samenwerken, plezier maken, elkaar helpen en omgaan met verlies", aldus Arnold Mettes. "VEW is een kleine vereniging waar geborgenheid hoog in het vaandel staat".

Wie ken nis wil maken met VEW, kan vrijblijvend mee komen voetballen op de eerste trainingsdagen. Zowel zaterdag 24 augustus als 31 augustus kunnen kinderen tot en met 11 jaar van 10.00 tot 11.00 uur gratis meevoetballen. Lid worden kan natuurlijk altijd en alle kinderen van 7 tot en met 11 kunnen bij VEW direct in competitieverband spelen. Tenues worden door de club beschikbaar gesteld en het eerste jaar berekent de club geen contributie.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met jeugdvoorzitter Michiel van Rooijen via jeugdvoorzitter@vewheemstede.nl. Ook kan een kijkje genomen worden op de website: www.vewheemstede.nl.