• Rob de Jager 'Van huis uit, zijn wij met veel passie en toewijding bezig met ons werk'

    Ellen Toledo

De Jager Interieur maakt het verschil

HEEMSTEDE De Jager Interieur is in 1943 opgericht als groothandel in zacht- en fijnhout. Sinds die tijd zijn zij uitgegroeid tot speciaalzaak op het gebied van op maat gemaakte inbouw- en inloopkasten, al dan niet voorzien van schuif- of draaideuren. Voor jouw dressoir (op maat), (eetkamer)tafels en –stoelen, fauteuils, vloerkleden, maar ook voor een verlichtingsplan en passende verlichtingsarmaturen, ben je bij De Jager Interieur aan het juiste adres. De speciaalzaak begeleidt ook projecten voor zowel de inrichting van woningen als zakelijke inrichtingen. Door hun achtergrond zijn zij in staat, om voor jouw situatie een passende oplossing te bedenken. Van de eerste schets tot en met plaatsing bij jou thuis.

Waar 75 jaar geleden grootvader Philip de Jager begon met zijn handel in zacht- en fijnhout, is heden ten dage de firma De Jager Interieur nog immer op hetzelfde adres, een begrip in Heemstede en omstreken. Men weet De Jager Interieur te vinden, niet alleen voor de inrichting van woningen, maar ook voor zakelijke inrichtingen.

COMPLETE INRICHTING "Dat wij alleen maatwerk kasten verkopen, is een misvatting", aldus Edwin (Verzijde). "Dat is zeker onze oorsprong en hierin zijn wij zeer sterk. Echter kan men bij ons voor veel meer zaken op het gebied van inrichting terecht. Wij bieden bijvoorbeeld ook dressoirs, (eetkamer)tafels en –stoelen aan. Fauteuils, maar ook voor een verlichtingsplan en passende verlichtingsarmaturen bent u bij ons, aan het juiste adres. Tevens bieden wij onze expertise bij het begeleiden van projecten aan".

SCHAT AAN ERVARING Rob de Jager, na zijn vader Ed de Jager, de derde generatie, leidt samen met Edwin Verzijde De Jager Interieur naar de toekomst. Zojuist een grote (zowel buiten als binnen) verbouwing achter de rug hebbende, werken zij aan een grotere zichtbaarheid. "Van huis uit, zijn wij met veel passie en toewijding bezig met ons werk", aldus Rob. "Wij zijn zeer gedreven en lopen niet te koop met wat we allemaal hebben bereikt. De rode draad door de jaren heen, is de liefde voor maatwerkoplossingen en gebruiksgemak in de toepassingen".

OUDERWETSE SERVICE Beiden hechten zeer aan 'ouderwetse service'. Zo brengen zij over het algemeen, altijd een bezoek aan huis, om de huidige situatie te 'zien en te voelen', mee te denken, advies te geven en in te meten. Rob hierover: "Als ik eenmaal een ruimte zie, weet ik meestal direct, wat de meest logische en praktische indeling is. Wat waar moet komen te staan en wat nodig is, voor het ideale woonhuis. Dat is wat wij verstaan onder maatwerk".

Bron artikel: Leven Haarlem

De Jager Interieur
Herenweg 140, Heemstede
023-5285854
www.dejagerinterieur.nl