• Minco Croes en Marja Hulsbosch zijn op zoek naar testpersonen.

    Eigen Foto

De nieuwste hoortechnieken in een modern jasje

BLOEMENDAAL De technische ontwikkelingen staan niet stil en Oorwerk staat altijd vooraan met het aanbieden van optimale hooroplossingen met de nieuwste snufjes. "Opvallende en onhandige hoortoestellen zijn niet meer van deze tijd", zegt audicien Minco Croes. "Tegenwoordig zijn de hoortoestellen stijlvol, slim en prettig in gebruik. Samen met commercieel medewerkster Marja Hulsbosch staat hij in de vestiging in Bloemendaal.

Het nieuwste hoortoestel zorgt voor het beste spraakverstaan in gezelschappen, een natuurlijk eigen klinkende stem en een aanzienlijke vermindering in de luisterinspanning. Er is niet alleen de mogelijkheid tot het direct streamen van telefoongesprekken, muziek en televisie, maar de audicien kan het hoortoestel ook op afstand bij laten stellen. Het is van alle gemakken voorzien en tevens werkt het ook met een accu die genoeg energie heeft voor 19 uur gebruik. "Met de draagbare oplader op zakformaat kunt u het hoortoestel maar liefst drie keer volledig opladen. Perfect voor een weekendje weg of een belangrijke zakenreis".

Oorwerk staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, uitgebreid tijd maken voor de klant en advies op maat. Zij beschikken over een ruim assortiment met daarin diverse merken hypermoderne hoortoestellen, maar ook hooroplossingen voor een kleinere beurs. Minco: "Wij zijn een luisterend oor voor iedereen! Bij ons kunt u terecht voor het best mogelijke maatwerk en passende hooroplossing, waar u in een huiselijke sfeer altijd door een vertrouwd en bekend gezicht geholpen wordt".

Volgens Minco kan een verminderd gehoor leiden tot een sociaal isolement. 'Oorwerk heeft als missie mensen te helpen aan een beter gehoor zodat zij de verschillende nuances in geluid weer kunnen horen. Deze geluiden geven kleur aan het dagelijks leven en zorgen voor meer genot, verbondenheid met de samenleving en gevoel van veiligheid. De twinkeling terugvinden in iemands ogen is waar wij het voor doen', aldus Minco. Wilt u weten hoe het staat met uw gehoor? Voor een gratis hoortest kunt u altijd een afspraak maken.

Om mensen de nieuwste technieken te laten ervaren is team Bloemendaal op zoek naar testpersonen. Wie nu reageert op de advertentie of via de website van Oorwerk, komt in aanmerking voor een korting. Kom gerust langs in de winkel of neem contact op. Minco en Marja staan al klaar met een lekkere kop koffie voor deskundig advies over uw mogelijkheden.

Oorwerk is gevestigd aan de Bloemendaalseweg 6 in Bloemendaal en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 15.00 uur. De winkel is bereikbaar op 023-5279900 of kijk voor meer informatie op www.oorwerk.nl.