• De drie ondernemers die vanuit Trinqles werken.

    Eigen Foto

Drie ondernemers open bij Trinqles

HEEMSTEDE Drie ondernemers bieden sinds kort vanuit Hairstudio Trinqles (Binnenweg 33) hun diensten aan, zodat men er terecht kan voor een compleet aanbod op het gebied van welness. Naast alles op het gebied van haarverzorging, kan men bij Trinqles nu ook terecht voor schoonheidsverzorging, pedicure en reflexzonetherapie. Het publiek kan donderdag 13 juni van 16.30 tot 18.30 uur kennismaken met de nieuwe ondernemers tijdens een feestelijke opening.

Suzanne van Laar biedt met haar bedrijf Beauté Des Dunes een compleet schoonheidsverzorgings- en pedicurepakket. Ze werkt met het Franse kuurmerk Algologie, gemaakt van natuurlijke producten uit zee, en het Spaanse merk Anesi.

Monique Hamersveld van Moon Nails is all-round nagelstyliste en geeft daarnaast in haar nieuwe werkruimte workshops nagelstyling voor groepen (maximaal vier personen). Ze werkt met de merken Young Nails en Sparitual.

Wilma Winters van Wilma reflexzonetherapie is voet- en gezichtsreflextherapeute. Zij behandelt diverse klachten door massage van indirecte zones op voeten en/of gezicht die corresponderen met delen van het lichaam. Deze behandelingen stimuleren het zelfhelend vermogen van het lichaam. "Wie een behandeling ondergaan heeft, voelt zich rustiger en vitaler", laat Wilma weten.

Alle drie de dames hebben jarenlange ervaring en onderscheiden zich door persoonlijke aandacht, goede producten en een uitstekend kwaliteitsniveau. Op vertoon van dit artikel krijgen klanten bij Wilma reflexzonetherapie 10 euro korting op een ontspanningsmassage, bij Moon Nails 20 procent korting op een nagelstyling en bij Beauté Des Dunes 20 procent korting op een facial van 60 minuten. Deze aanbieding is geldig tot 30 september 2019.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: Beauté Des Dunes: 06-15868890, MoonNails: 06-41525907 en Wilma reflexzonetherapie : 06-52652470.