• Marco Rupert, Raymond Peters, Tanja Rupert en Paul Reder.

    Eigen Foto

Felicitaties voor Bistro Deux

HEEMSTEDE Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteerde vorige week Bistro Deux met het feit dat de horecagelegenheid al 25 jaar lang lid is van de branchevereniging. Bistro Deux is in 1987 opgericht door Annet van der Meer. Zoon Marco en dochter Tanja Rupert kwamen in de loop der jaren het team versterken. Paul Reder, bestuurslid van KHN Bloemendaal/Heemstede, overhandigde de eigenaren een lekkere fles bubbels en een leuke bos bloemen.

Bistro Deux ging 31 jaar geleden van start en is in de jaren hard gegroeid. Het huidige pand is bijna twee keer zo groot als het toenmalige Deux-Café-Deux. In 1994 werd het bedrijf omgetoverd tot Bistro Deux. Een succesnummer in het restaurant is het maand- en verrassingsmenu, waarbij de prijs-kwaliteit-verhouding van groot belang is.

Marco Rupert is met name in de keuken actief en werkt al 31 jaar in het restaurant, voorheen samen met zijn moeder. Zijn zus Tanja startte 20 jaren geleden in het bedrijf en sinds 5 jaar draagt kok Raymond Peters ook een behoorlijk steentje bij. Tanja: ,,Wij willen een laagdrempelig bedrijf zijn waar spontaniteit en gezelligheid de sfeer bepalen. We hebben volop plannen voor de toekomst, maar houden nog even geheim hoe die er precies uit zien".