• PR
  • PR

Grote camper- en caravanshow bij De Jong Hillegom

HILLEGOM De Jong houdt in Hillegom - De Zilk van 19 tot en met 27 oktober weer haar jaarlijkse presentatieshow campers en caravans. Als één van de grootste aanbieders van ons land op camper en caravangebied ziet men bij De Jong het nieuws van de belangrijkste merken. De topmerken Hymer, Bürstner, Fendt, Hobby, Eriba en Carado worden door De Jong vertegenwoordigt en zijn in de ruime showroom zeer uitgebreid te vinden. Hiernaast vindt men tevens een grote keuze occasion caravans en campers, voortenten en luifels en een zeer grote kampeer- en outdoor winkel.

Opvallende en nieuwe items zullen zijn de uitgebreide keuze aan campers op basis van Fiat, Citroen en op de nieuwe Mercedes Sprinter waarvan de prijswinnaars camper van het jaar bij zowel de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) als de ANWB. Ook een aantal genomineerde bij de NKC voor deze titel 2020 staan bij De Jong in de showroom. Nieuws bij de campers op basis van Fiat is de nieuwe 9 traps automaat die al beproefd en uitgebreid getest is in de Jeep Compass.

Bij de caravans is er steeds meer aandacht naar lichtgewicht dat goed door de kleinere auto's te trekken is. Met de Eriba Touring, Feeling en Nova Light serie en de Bürstner Premio en Premio Life en de Hobby Ontour is de keuze in dit segment bij DE JONG groot. Hiernaast zien we de totaal vernieuwde Bürstner Averso en Eriba Nova. Met nieuwe interieur concepten wordt hier de trend voor de toekomst gezet. Naast de grote keuze in Fendt en Hobby caravans is de keuze ook in dit segment bij DE JONG ruim en uitgebreid.

VEEL VOORDEEL Doordat de showroom bij De Jong nooit leeg is en er het gehele jaar een flinke keuze is kan men nu profiteren van de fifty-fifty deals op de nog aanwezige 2019 modellen. Met de fifty-fifty deals heeft men een extra voordeel van 2.500 euro bij aankoop van een voorradige camper en 1.250 euro bij een voorradige caravan van het modeljaar 2019. De fifty-fifty deals zijn uiteraard alleen geldig zolang de voorraad strekt.

CONTACT Al met al genoeg redenen om de Presentatieshow van De Jong te bezoeken. Deze wordt gehouden aan de Beeklaan 18a – 24a in Hillegom De Zilk van 19 tot en met 27 oktober. Op zondag 20 en 27 oktober is De Jong extra geopend en op maandag 21 oktober zijn zij gesloten. Meer info vindt men op dejongrecreatie.nl.