• Het team van de makelaar kijkt uit naar de tekeningen.

    Eigen Foto

Makelaardij zoekt naar droomhuizen voor Habitat

BENNEBROEK In verband met het 25-jarig jubileum van Habitat komt Michiel van Maanen Makelaardij in actie voor een extra donatie, waarmee minimaal een nieuw huis gebouwd kan worden. De makelaar wil hier kinderen bij betrekken door middel van een tekenwedstrijd voor kinderen tot en met 14 jaar. Zij mogen hun eigen droomhuis tekenen.

De winnende tekening is een donatie waard. Daarnaast, als hoofdsponsor van MHC Bennebroek, heeft de makelaar op basis van het aantal doelpunten dat Heren 1 en Dames 1 afgelopen zondag 11 november hebben gescoord al een extra donatie gedaan. Helaas werd er maar drie maal gescoord.

Michiel van Maanen laat over de actie weten: ,,Het hebben van een huis betekent dat je een plek hebt waar je thuis kunt komen, waar je je veilig voelt, waar je samen kunt zijn met de mensen van wie je houdt. Waar je je kinderen veilig kunt opvoeden en voorbereiden op hun toekomst. Habitat for Humanity verleent hierin op een respectvolle en effectieve manier de benodigde hulp, rekening houdend met de cultuur en mogelijkheden van het land. Omdat wij iedereen, over de hele wereld een veilig thuis gunnen hebben wij ervoor gekozen Habitat for Humanity te steunen door voor elke aan- en verkoop die via ons kantoor gerealiseerd wordt een bedrag te doneren".

Tekeningen van droomhuizen, op de achterzijde voorzien van naam, leeftijd, adres en telefoonnummer, kunnen worden ingeleverd op het kantoor aan de Meerweg 1 in Bennebroek. De kinderen mogen helemaal zelf bedenken hoe dat droomhuis eruit ziet. De mooiste tekening verdient een prijs. ,,Tenslotte, het zou natuurlijk geweldig zijn als meer mensen hun steentje bij willen dragen". Elke donatie is welkom en kan via www.mvmmakelaardij.nl/goede-doel gedaan worden.