• Eigen Foto

Nieuwe zaak in ondermode aan de Raadhuisstraat

HEEMSTEDE Aan de Raadhuisstraat 72 is sinds medio augustus een nieuwe speciaalzaak geopend: Daals, been- en ondermode voor hem en haar. Eigenaresse Mariette Dijkgraaf-Daals miste zo'n zaak toen zij acht jaar geleden vanuit Arnhem naar Bennebroek verhuisde. Na onderzoek gedaan te hebben in de Heemsteedse regio, bleek ze niet de enige die een dergelijke speciaalzaak miste en dus besloot ze om zelf een winkel te openen.

Het assortiment van Daals nylonkousen van Falke, Kunert, Marcmarcs, heren- en damessokken van Kunert, Hudson, Carlo Lanza, Marcmarcs, ondermode, lounge wear, Shape wear van HOM, Ten Cate voor de man en Ten Cate Maidenform voor de vrouw. Binnenkort komt er ook ondermode voor kinderen bij vanaf de leeftijd 0 tot en met 12 jaar.

De eigenaresse heeft inmiddels al heel wat positieve reacties mogen ontvangen. ,,De Heemsteedse dames zijn erg blij met de komst van onder andere Falke, Kunert, TenCate en Marcmarcs. Zowel voor het lichte als iets meer corrigerende ondergoed, hebben we de Secret Line van TenCate en shapeware van Maidenform. Mannen zijn blij met de terugkeer van HOM in Heemstede. Met de introductie van Carlo Lanza, Italiaanse handgemaakte sokken van hoge kwaliteit, heeft Heemstede er ook nog eens een mooi merk bij".

Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij Mariette Dijkgraaf Daals, en haar man, Rolf Dijkgraaf hoog in hun vaandel.