• Samen met Rabobank Haarlem en Omstreken houdt s.v. Alliance '22 een duurzaamheidsmarkt

    PR

Tips op duurzaamheidsmarkt

HAARLEM Benieuwd naar de mogelijkheden om je woning te verduurzamen? Kom dan op zaterdag 19 oktober 2019 naar voetbalvereniging S.v. Alliance '22. Samen met Rabobank Haarlem en Omstreken organiseert de club een duurzaamheidsmarkt en vertelt een aantal partijen je over de mogelijkheden. Heel praktisch en toepasbaar. Zo kun je een woningscan laten doen en wordt er informatie gegeven over subsidies en financieringen.

PROGRAMMA

10.00 uur Ontvangst met koffie en thee.
10.30 uur Welkom door S.v. Alliance '22.
10.45 uur Specialist Reinier Schneider van Greenhome, over duurzaam en aardgasvrij wonen.
11.15 uur Financieel adviseur van Rabobank Haarlem en Omstreken, Sonja Aangeenbrug, over de verschillende financieringsmogelijkheden.

12.00 uur -15.00 uur Mogelijkheid tot gesprekken met specialisten op het gebied van wonen en financieren, verbouwen of duurzame ontwikkelingen.

AANWEZIGEN Op de duurzaamheidsmarkt zijn de volgende partijen aanwezig:
* Greenhome, voor een HuisScan en onafhankelijk advies.
* Duurzaam Bouwloket Haarlem, voor vragen over aardgasvrij wonen, subsidies en duurzaamheidsregelingen.
* 3XL Solarsolutions, leverancier van zonnepanelen en ledverlichting.
* Rabobank Haarlem en Omstreken, om uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen.

SAMEN VOOR DUURZAAM SPORTEN Voetbalvereniging S.v. Alliance '22 heeft een duidelijk doel wat betreft duurzaamheid. In 2022 bestaat de club 100 jaar en het doel is dan 100% energieneutraal zijn. Hier zijn al grote stappen in gezet. Zo ligt het dak van de club vol met zonnepanelen en is alle binnenverlichting inmiddels vervangen door Ledverlichting. Maar ook in de kantine wordt gekeken naar mogelijkheden om te verduurzamen. Zoals het gebruik van recyclebare bekers en het aanbieden van gezonde voeding, waarmee de club recent als eerste voetbalclub in de Haarlemse regio de gouden status heeft behaald. Rabobank Haarlem en Omstreken ondersteunt de club in deze missie. Zo zijn de zonnepanelen gerealiseerd met een groenfinanciering en een donatie vanuit het coöperatiefonds van de bank.

AANMELDEN Aanmelden voor de bijeenkomst op zaterdag 19 oktober kan via rabobank.nl/lokale-bank/haarlem-en-omstreken. Iedereen is van harte welkom op het Sportcomplex S.v. Alliance '22, Zeedistelweg 2, Haarlem.