• Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig.

    Eigen foto

Verlies direct centimeters bij Easyslim.nu

HAARLEM Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby's en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Easyslim.nu.

De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Haarlem ligt aan de Kromhoutlaan 1D, is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellig huiselijke sfeer en twee behandelruimtes.

AFSLANKSTUDIO Yvon Buur franchisenemer van Easyslim.nu. is sinds juni 2018 actief in Haarlem Als zelfstandig ondernemer leidt ze nu deze afslankstudio. Ze is met de drie medewerkers, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

"Als franchisenemer en tevens praktijkondersteuner bij een huisartsenpraktijk zie ik nu ruim tien jaar veel mensen met gezondheidsklachten die vechten tegen de kilo's. Zij hebben vaak al vele diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat. Twee jaar geleden heb ik zelf de behandelingen gedaan naar aanleiding van een knieblessure. Ik heb een periode niet kunnen sporten en schommelde met mijn gewicht. Bij mij in de buurt was een studio van easyslim.nu geopend en dit trok mijn aandacht. In het begin was ik nogal sceptisch, maar na vier behandelingen verdween dat snel toen ik resultaat zag. De buikspieren werden goed aangepakt, de vormen kwamen terug en ik kreeg weer energie. Na 10 behandeling was mijn doel behaald en om dit vast te houden neem ik 1 keer per maand een onderhoudsbehandeling", aldus Yvon Buur.

CONTACT "Easyslim.nu is een fantastische behandelingsmethode om af te vallen, aan de spieropbouw te werken en het jojo-effect tegen te gaan." Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu van 89 euro voor 49 euro. Bel of app naar 06-40908992, mail naar haarlem@easyslim.nu. Easyslim Haarlem is open van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 21.00 uur en de vrijdagochtend. Ook via Easyslim.nu/haarlem kan er een afspraak gemaakt worden.